Era Wood


Onze ervaring in het produceren van displays heeft geleid tot een door ons ontworpen lijn in houten displays, de Era Wood Display.Deze lijn bestaat uit een variatie van verschillende modellen en uitvoeringen. Van folderbakje tot een tafeldisplay, zelfs een vloerdisplay valt onder de mogelijkheid. Door het gebruik van hout in plaats van de standaard kartonnen of acryl display onderscheidt u zich van anderen. Hout heeft een duurzame en robuuste uitstraling. De mogelijkheden zijn zeer divers, u kunt een topkaart in bijna elke vorm laten snijden, met uw naam gegraveerd of juist beplakt met een drukvel.Of u nu een folderdisplay zoekt, A4 of A5 formaat, of misschien wil u een productdisplay. Ook een vloerdisplay behoort tot de mogelijkheden. Het cacheren van de achter- of topkaart is natuurlijk ook mogelijk. Juist door het gebruik van hout geeft u uw display meer cachet en heeft het een langere houdbaarheid.

Een folderbakje, in elk formaat maakbaar, voorzien van uw logo en/of tekst. Natuurlijk kunnen we de achterkant ook in elke gewenste vorm snijden.

De toonbankdisplay heeft door het gebruik van hout meer mogelijkheden dan de alom bekende kartonnen variant. Natuurlijk kan de topkaart ook weer voorzien worden van uw eigen logo en/of tekst of zelfs gecacheerd worden met drukwerk. Een houten display heeft een langere houdbaarheid, dus waarom uw logo niet op de zijkant gegraveerd, het display zal dan niet makkelijk een andere functie krijgen.


Onze laser heeft een tafelmaat van 1200 x 1600 mm. Een vloerdisplay kunnen we ook voor u maken, in 9mm multiplex. Met of zonder topkaart.